SJEDNOCENÍ - channeling

12.12.2014 13:48

 

Vše se mění. Není nic, co se nachází ve stavu strnulém. Změna je přirozenou součástí cyklu vývoje a to nejen vesmíru, ale i nás. Můžeme to nazvat evolucí, či možná ještě lépe evoluční spirálou vývoje. Pokud to vztáhnu přímo na člověka, řekla bych evoluční spirálou života. Cyklus vědomého bytí nyní volně přechází v cyklus vědomého tvoření.

Než však k tomuto přechodu dojde, tak krom plného zvědomění všech složek bytí, musí dojít ke z toho plynoucího sjednocení celého našeho já a to nejen v čase, ale i v prostoru. A to je jedna z věcí, která se právě v posledních dnech (u někoho měsících či letech) děje.

 

"Minulé životy se začaly slučovat nejen v čase, ale i v prostoru (to, co nazýváme často paraelní životy či alternativní reality našeho já). 

Co to znamená?

Že se vás mohou dotýkat věci zdánlivě nesouvisející ani s tím, kdo jste, ani s tím, kde se právě nacházíte a ani s tím, co se vám právě děje. Příklad: Bude se vám chtít smát, i když právě brečíte a řešíte smutnouudálost a stejně tak i obráceně. Ve skutečnosti jsou to jakési odrazy či odlesky toho, co se vám stalo a "ukončuje nit" právě teď a právě tady - v tomto soustředěném okamžuku.

A co s tím?

V podstatě vůbec nic. Nesnažte se to uchopit ani pochopit  a ani rozkrýt. Prostě to jen pusťte. Uvolněte (pokud cítíte) tlak či jiný projev bloku ve vašem těle a nechte to jít. Důvěřujte svému já, je moudré a ví, co s tím. Prostě to odevzdejte.

A jak poznám, že je to ono?

Že se vás to zdánlivě netýká. Že váš stav (ať už emoční nebo fyzický) nevyplývá z ničeho, co je (co máte) teď. Vaše já prochází obrovskými změnami. Sjednocuje se (uvědomuje se) z mnoha realit, z mnoha přítomností do Jedné. A do jaké míry se toto uvědomění se - zvědomění bude týkat vás, záleží jak to dovolíte.

Sjednocení je nevyhnutelná věc, pokud máte přežít nejen jako druh. Energie vesmíru se mění a je uvolňováno mnohé, co dříve (dá se to tak říct) bylo přístupné jen pod klíčem. "

 

Zdroj citace: Vesmír, přečetla a přeložila: Dagmar Bradávková